Om hotellet

Info

Hotellet har 61 rum varav 38 rum med dusch/wc och 23 ekonomirum med dusch/wc i korridoren. Alla rum har gratis tv och wifi. Hotellet erbjuder enkelrum, dubbelrum, juniorsvit, trebäddsrum, fyrbäddsrum och sjubäddsrum.

In- och utcheckning

Incheckning mellan 14.00-22.00. Vid senare ankomst var vänlig meddela hotellet så löser vi det. Vid tidig ankomst är ni välkomna att lämna era väskor i vårt bagagerum tills ert rum är klart för incheckning. Utcheckning senast 11.00 på avresedagen. 
Givetvis kan ni även lämna ert bagage i vårt förvaringsrum till dess att ni behöver det efter utcheckning.

Lobbybar

Lobbybaren på Hotell Älvsjö är den självklara mötesplatsen för hotellgästen. I den mest levande delen av hotellet serverar vi dig gärna öl, vin, läsk samt lättare kvällsmat. Utöver det bjuder vi alltid på kaffe och te under receptionstider.

Frukost

Få en skön start på dagen med vår frukostbuffé! Här finner du bland annat frukostbröd, kallskurna pålägg, ostar, sylt, yoghurt, filmjölk, flingor, olika slags juicer, ägg, kaffe och te. Frukosten ingår alltid för dig som bor på hotellet och serveras på vardagar mellan 06.30 och 09.30. På helgen är buffén öppen från 07.30 till 10.30.

Bastu

Hotellet har även en bastu som kan bokas i receptionen.